Walker Warner Architects新作:三藩市Oak Woodland Residence

設計:Walker Warner Architects | 項目地點:三藩市 | 類別:居住空間 | 2021-04-01 9248 110

圖片1.png

 

這座住宅坐落于公園式環境中,周圍種滿了80英尺高的成熟橡樹,靈活的室內和室外空間互動空間,可滿足客戶對休閑,時尚,實用和適應性強的家庭住宅的使用和娛樂需求。


Located in a magnificent, park-like setting filled with mature, 80-foot-tall oak trees, this residence meets the clients’ desire for a family home that is casual, stylish, functional, and adaptable. Flexible indoor and outdoor spaces allow for the use and enjoyment of the site in its entirety, both house and grounds.


圖片2.png

 

通過徹底改造場地,融合傳統和現代的基調,設計團隊創造了一個令人難忘的居住家園。利用干凈的線條和雪松木,金屬和混凝土的精簡調色板,兩層高的住宅毗鄰一個開放空間保護區。住宅的透明度和與土地的關系反映了場地的開闊,這一關系在到達入口時客人便能感受到整體建筑與戶外自然無縫連接。


By completely reworking the site and blending the clients’ traditional and modern tastes, the design team created an evocative new home that’s nestled into the woods. Utilizing clean lines and a pared-down palette of cedar, metal, and concrete, the two-story residence borders an open space preserve. The home’s transparency and relationship to the land reflects the site’s expansiveness, which is evident upon arrival at the formal entry where guests can immediately experience the natural setting through seamless indoor-outdoor connections.


圖片3.png

圖片4.png

圖片5.png

 

住宅的屋頂線被拉伸,以保護室內免受炎熱的夏季,同時響應加州鄉村景觀的突出形式,這是住宅的設計靈感。在內部,團隊創造了家庭活動可以以公共方式發生的區域?!白≌粍澐譃楣埠退饺藚^域,”Walker Warner建筑事務所的Mike McCabe說,“家庭的日常生活空間相互交融?!?/p>


The home’s rooflines are stretched to protect the interiors from hot summers, while responding to forms prominent in the California rural landscape which served as design inspiration for the home. Inside, the team created zones where family activities can happen in a communal way. “The home was organized into public and private zones,” notes Mike McCabe of Walker Warner Architects, “with the family’s everyday living spaces easing into one another. 


 

建筑的意圖是為家庭提供一個小的日常生活的房子,但可以擴大容納更大的聚會和活動?!皫「糸g的儲藏室可以方便地存放家庭物品,而用于生活、餐飲和烹飪的日常休閑區域緊鄰泳池和露臺?!薄白≌乃饺瞬糠质顷P于撤退和家庭時間,”McCabe補充說,“而公共部分允許他們與客人交流,享受所有場地提供的?!?/p>


The architectural intent was to provide a house that lives small day to day for the family but can expand to accommodate bigger gatherings and events.” A mudroom with cubbies allows for easy organization of family belongings while everyday casual areas for living, dining and cooking are immediately adjacent to the pool and terrace. “The private parts of the house are about retreat and family time,” adds McCabe, “while the public parts allow them to mingle with their guests and enjoy all the site has to offer."

 

圖片8.png

圖片9.png

 

室內材料和色彩與建筑相輔相成,并通過各種不同的飾面在整個住宅中發揮作用。染色的木板門安裝在帶有紋理的青銅五金的彩繪框架中,柔和的灰色石灰巖地板與溫暖的沃爾納特板相結合,墻壁上覆蓋著灰白色的油漆,創造出溫暖的現代性感覺。


Interior materials and color palette complement the architecture and work their way throughout the house across a variety of different finishes. Stained wood plank doors were installed in painted frames with textural bronze hardware, gentle gray limestone floors were combined with warm walnut planks, and walls were covered in grayed white paint to create a feeling of warm modernity.

 

圖片10.png

 

壁爐上的石材與石材地板的材料相同,經過手工處理有類似筆觸的效果,表面具有輕盈,質感優美。 為該項目設計和策劃的所有室內陳設,既給休閑又動感的建筑增添了色彩,同時又給住所增添了別致的氣息。 簡單的雕刻形狀,質地的機織織物,有機元素和森林色彩的一些點綴完美地實現了室內與室外的結合。 


The stone on the fireplace is the same material as the stone flooring but hand-treated in a brushstroke-like effect that lends the surface a light, elegant texture. All interior furnishings that were designed and curated for the project compliment the casual yet dynamic architecture while giving a chic air to the residence. Simple sculptural shapes, textural woven fabrics, organic elements and a few accents of forest colors complete the marriage of inside and out.


 

該住宅與開放式保護區接壤,因此,地面設計師的景觀設計師Bernard Trainor輕輕地將人造花園過渡到自然環境中,讓建筑看起來可以如自然般永存。 與建筑一樣,Trainor的設計方法是在橡木之間巧妙地“穿線”。 “更貼近房屋,” Trainer指出,“硬景觀和植物反映了房子的建筑形狀——更線性?!碑斈阍阶咴竭h,進入橡樹林,它們就越狂野?!翱偟膩碚f,住宅的室內外設計協調了歷史背景、建筑約束和功能,形成了一個連貫和諧的居住空間?!?/p>


The property borders an open space preserve, so landscape designer Bernard Trainor of Ground Studio gently transitioned the manmade garden into the natural surroundings to trick the eye, making the property appear to go on forever. As with the architecture, Trainor’s approach to design was to deftly “thread the needle” between the oaks. “Closer to the house, notes Trainer, “the hardscape and plantings reflect the house’s architectural shapes—more linear. As you move farther away, into the oak woodland, they get wilder.” Overall, the residence’s indoor and outdoor design reconciles historic context, building constraints, and functionality, resulting in a cohesive and harmonious space for living.

 

項目信息:

建筑設計: Walker Warner Architects

室內設計: ODADA

景觀設計: Ground Studio

施工: Redhorse Constructors

燈光設計: Eric Johnson Associates

攝影: Matthew Millman Photography 


微信圖片_20200407160827.png

設計腕兒官方微信

010-88600030

 
Walker Warner Architects相關案例
  • Walker Warner Architects新...

  • Walker Warner Architects ...


設計腕兒×地產商

www.plv9.com \ 關于設計腕兒 About us \ 聯系我們 Contact us \ 智囊團 Brainpower  \ 設計腕兒×地產商 Designwire×Land Baron \

京ICP備15003767號-1